dilluns, 11 de setembre de 2017

Psicogia Adults. Psicologa Mollet del Valles

Carme Serrat Bretcha. Psicóloga a Mollet del Vallès

Carme Serrat Bretcha

Psicòleg, Sexòleg i Logopeda Col. nº 3086.

Llicenciada en Psicologia  Adults i Infantil
 (Universitat de Barcelona)

PECULIARITATS A LA TERÀPIA EN ADULTS


Som el que vivim i som el que fem per canviar el que som
tractament psicològic

Els problemes psicològics es formen a la persona a través de les relacions que manté amb el món i amb els altres en interacció amb les demandes i nombroses exigències de la societat actual. En la teràpia psicològica observem que quan tenim problemes, amb freqüència adoptem una sèrie de conductes problemàtiques que ens indiquen que la persona no s'adapta a les demandes de la seva vida.

Resultat d'imatges de IMAGENES PERMITIDAS PSICOLOGO GRATIS

La tasca del psicòleg en la teràpia psicològica serà guiar la persona, per a adoptar noves maneres de pensar i afrontar la realitat que li permeti l'alleujament i superació de l'angoixa, la depressió i l'estrès i la millora general en la qualitat de vida, felicitat i satisfacció.
Els trastorns emocionals constitueixen un important problema de salut pública i nombrosos problemes aparentment físics, tenen el seu origen en conflictes emocionals no resolts. Alguns exemples són la hipertensió, símptomes gastrointestinals, mals de cap, problemes a la pell, de son i un llarg etcètera ..

Per això, cal comprendre, resoldre, educar i prevenir problemes fomentant la responsabilitat i el coneixement de la persona en el propi control de la salut emocional, fomentant un paper actiu en el seu canvi durant la teràpia psicològica.

El psicòleg terapeuta és un expert en avaluar, comprendre i treballar la conducta i els processos mentals. Mitjançant una teràpia psicològica adequada se superen els trastorns emocionals i també dificultats en la relació amb els altres, com la timidesa, dèficit d'habilitats socials, problemes de parella, etc.


Moltes persones sense problemes greus busquen també ajuda professional per entendre millor els seus comportaments i sentiments, per fomentar la seva autocreixement i el seu desenvolupament personal, prevenint així també l'aparició de trastorns psicològics, millorant el seu benestar i el seu estat de salut i enfortint les parts sanes i saludables que posseeix la persona.

Psicogia Adults, Psicóloga Mollet del Vallès, Psicologo Mollet,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada